Dansk Selskab for Patientsikkerhed er en uafhængig organisation, som arbejder med at fremme patientsikkerheden i det danske sundhedsvæsen. Det sker blandt andet gennem forskellige projekter i kommunerne, psykiatrien og på sygehusene.

Da projekterne har forskellige budskaber, har der ofte været brug for deres eget univers for at skabe mest mulig relevans for målgruppen, og det var samtidigt vigtigt at gøre let at eksekvere på.

Der var derfor et behov for en platform, der let kunne duplikeres og bruges til nye kampagnesites.

DSFP's kampagnesites

DSFP kampagnefarver

For at gøre løsningen så fleksibel som muligt, lavede vi alt som moduler, der kunne til- og fravælges på de enkelte kampagnesites.
Dette afspejlede sig også i et ligetil og generisk design, som hovedsageligt blev båret af den enkelte kampagnes farveunivers. Med mulighed for både genbrug af kode og design, kunne nye kampagnesites sættes op på en dag.

Platformen blev bygget på en Umbraco 7, hvor vi gjorde brug af Umbraco’s layout funktionalitet, så redaktører kan ombygge siderne efter behag. Mange kender denne feature fra WordPress, men hos Umbraco kommer den med fra start, uden brug af eksterne plugins.

Der blev bygget kalenderfunktionalitet til visning af events samt specifikke indholdstyper til projektets indsatsområder og medarbejderhistorier. Alt kan krydsrefereres så der kan opbygges en stærk intern linkning på siden, og der undgås ligeledes døde links.

Modulopbygget website

Mere Om Os

Hvem er vi?


Mød teamet

Mød teamet bag

Vores historie


Vores services

Vi har eksisteret i mange år