OM OS

Humade er et digitalt bureau og har siden 2010 fokuseret på at skabe løsninger i mødet mellem teknologi og mennesker. Vores kunder er især interesseorganisationer, offentlige institutioner, NGO’er og ministerier, og dertil har vi en særlig forkærlighed for start-ups. Vi hjælper store organisationer eksekvere som små innovative teams – og små startups med at realisere deres store ideer og blive etablerede spillere.

Vi ved både hvordan man agerer agilt og bygger langvarige relationer, og hvordan man arbejder sammen på kryds og tværs i projekter for at spare tid og bygge nye digitale koncepter. Og så tror vi på at gøre det simpelt – hele vejen fra strategi og design til implementering og drift.

Det kan vi gøre for jer

Brugerdrevet design og udvikling

Lej en udvikler

Vi hjælper små og store organisationer, som har brug for en dygtig udvikler, som kan træde hurtigt ind i et projekt. Det varer typisk mellem 1-12 måneder, og vi faciliterer processen til den grad, som det er nødvendigt.

Kampagneeksekvering

Har jeres organisation brug for et ekstra løft i eksekveringen af løbende digitale kampagner, kan vi assistere i hele denne fase med design, test og implementering i mange forskellige platforme.

Boost din forretningsudvikling

Er I en organisation, som stadig mangler at få jeres digitale koncept helt på plads, kan vi hjælpe med at teste idéerne af og kvalificere dem, så time to market bliver hurtigere og mere effektivt.

Offentlig innovation

Vi har stor erfaring i at udvikle innovative digitale projekter inden for den offentlige sektor. Vi forstår at sikre fremdrift og skabe holdbare løsninger på kort tid.

Teknisk implementering

Har din organisation brug for kompetent rådgivning samt modificering eller implementering af en teknologi, kan vi tilbyde assistance. Vi arbejder med CMS'er såsom sitecore, umbraco, wordpress og Drupal, men også med apps og andre digitale løsninger

Visualiseret løsning

Hos Humade har vi solid erfaring med rådgivning og udvikling af digitale strategier - som rent faktisk kan omsættes til handling efterfølgende. Ofte vælger vi at visualisere strategierne i mock-ups eller prototyper, så det er nemt at inddrage relevante personer i organisationen og brugerne - og samtidig nemt at arbejde videre med senere i implementeringen.

Mere Om Os

Hvem er vi?


Mød teamet

Mød teamet bag

Vores historie


Vores services

Vi har eksisteret i mange år