I takt med digitaliseringens indtog oplever flere virksomheder et stigende behov for at tiltrække og beholde software-udviklere. Det dansk-baserede INSCALE har i mere end 10 år arbejdet med at imødekomme denne stigende efterspørgsel på kvalificerede software-udviklere ved at operere på outsourcing-markedet

Det blev dog tydeligt, at det tidligere navn, Vedel IT, var svært at anvende i en international sammenhæng. Det blev derfor besluttet, at udføre en omfattende identitetsændring med et navneskifte til INSCALE og samtidigt modernisere den digitale tilstedeværelse for at gøre sig relevant internationalt. Dette medførte udvikling af en ny hjemmeside.

Efter en foranalyse af, hvordan INSCALEs målgruppe søger efter indhold på google, blev det tydeligt, at indhold skulle struktureres efter emner såsom industrier, kundereferencer og teknologier. Informationsarkitekturen blev derfor sat op på en måde, så der naturligt kunne skabes trafik ind til sitet til disse emner via søgemaskiner. For at understøtte det yderligere, blev der sat fokus på at udarbejde effektive meta descriptions og keywords, som INSCALEs målgruppe går efter.
For at sikre, at designet og informationsarkitekturen fungerede, testede vi sitet med flere brugere, som var i målgruppen for INSCALE. Det blev gjort via tænke-højt-tests, hvor det blev undersøgt, hvordan de umiddelbart opfattede sitet.

Efter afholdelsen af tænke-højt-tests, blev der lavet justeringer på baggrunden af feedbacken. Hjemmesiden blev derfor valideret hos målgruppen og blev aktivt brugt i udviklingen af løsningen.

Humade valgte Umbraco, en open source CMS, til den nye hjemmeside. Dette blev valgt, da Umbraco tilbyder en let backend for redaktører, som har et meget hierarkisk opbygget site.
Umbraco blev desuden valgt som teknologi, da der findes flere udviklere til dette, så der vil kunne sikres kontinuerlig udvikling. 

Resultatet blev et site som let kan skaleres op og videreudvikles på, samt en backend som redaktører let kan sætte sig ind i. I Umbraco-løsningen blev der ligeledes lavet en integration til det eksisterende HR system, hvor potentielle software-udviklere ansøger i.

Udover hjemmesiden, assisterede vi ligeledes INSCALE med deres offline identitet med grafisk design af visitkort og salgsmateriale. I samarbejde med et ekstern videoproduktionsbureau, blev der produceret animationsvideoer til at forklare INSCALEs koncept. Disse videoer blev implementeret på hjemmesiden for yderligere at forstærke budskabet om INSCALE i deres digitale univers.

For at skabe en mere vidtrækkende tilstedeværelse, blev der også lavet danske og svenske versioner af hjemmesiden. Vi faciliterede tilblivelsen af indholdet hertil samt oversættelse.
Se resultatet her www.inscale.net

Mere Om Os

Hvem er vi?


Mød teamet

Mød teamet bag humade

Vores historie


Fra Klean Kopenhagen til Humade

Vi har eksisteret i mange år