Vi cykler til arbejde er Danmarks største motionskampagne. Hvert år i maj måned deltager omkring 70.000 cyklister fra flere end 6000 arbejdspladser i hele landet.

Formålet med kampagnen er at øge folkesundheden, mindske forureningen og nedsætte trængslen i trafikken.

For at deltage i ‘Vi cykler til arbejde’ skal deltagerne lave hold på 4-16 deltagere. Der konkurreres om flest antal cykeldage. En cykeldag er en dag, hvor deltagerne bruger cyklen i forbindelse med transporten til og/eller fra arbejde. Alle cykeldage tastes ind på hjemmesiden www.vcta.dk, og til slut trækkes lod om sommerhusophold, cykler og andre gode præmier.

Kampagnen er særdeles vigtig for Cyklistforbundet (www.cyklistforbundet.dk) i forhold til at fremme budskaber, hverve nye medlemmer, og give Cyklistforbundet en solid placering i danskernes bevidsthed.

 

Humade har stået for en komplet opdatering af sitet, og sørger for at sitet hvert år er i topform til at modtage de mange besøgende.

Teknisk er der blevet opdateret til ny version af Sitecore. Det sikrer at medarbejderne ved Cyklistforbundet kan administrere kampagnen i samspil med deres call-center aktivitet. Sitet er desuden gjort responsivt, så deltagerne også via telefonen kan indtaste cykeldage.

Indholdsmæssigt er der lagt meget mere vægt på det kommunikative for at skabe en interaktiv og engagerende platform for VCTA-deltagere. Dette sker blandt andet ved at alle har deres egen profilside, hvor de kan indtaste deres informationer og se deres fremdrift. Det giver empowerment og fastholdelse gennem kampagnen, og tilføjer elementer af gamification, der konkret ender ud i mulighed for præmier.

Omkring den mere overordnede kommunikation er der brugt infografikker til at fortælle om, hvor meget CO2 kampagnen sparer. Ligesom der er statistikker for eget hold og andres hold samt generel data på den positive indflydelse ens cykling har haft – antal sparede sygedage, sparede kalorier og sparede kroner.

Desuden er der blevet implementeret et lodtrækningsmodul, som hjælper ved kampagneafslutning til at finde vindere.

• Vi cykler til arbejde har gennemsnitligt 70.000 deltagere, som gør brug af www.vcta.dk.
• Kampagnen øger folkesundheden, mindsker forureningen og nedsætter trængslen i trafikken.
• I 2016 cyklede 65.690 deltagere fordelt på 6.587 hold med. Tilsammen cyklede de  815.250 cykeldage og 10.927.383 km.

Mere Om Os

Hvem er vi?


Mød teamet

Mød teamet bag

Vores historie


Vores services

Vi har eksisteret i mange år