3 sourcede udviklere kickstartede produktudviklingen hos det danske startup deemly, som  består af direktør Sara Green Brodersen og CPO Jens farvig Thomsen.

Humade leverede et setup med en senior løsningsarkitekt samt to backend udviklere, til at kickstarte processen. Projektledelsen blev håndteret direkte hos deemly, da der var inhouse kompetencer, men humade var behjælpelige med UX review og teknisk sparring.

Der blev udviklet i sprints af 2 uger, hvilket gav fleksibilitet i udviklingen, hvor kravene næsten skiftede fra uge til uge. Efter et indledende forløb, blev teamet skruet ned til 2, da der over nogle måneder skulle tilrettes i forhold til testperiode, from for at udvikle større features. Til en efterfølgende deadline på nye features blev der tilkoblet en udvikler for 3 måneder, for at give ekstra hestekræfter i motorrummet.

Virksomhedskultur er vigtigt, der skal skabes en holdfølelse og en samlet commitment omkring projektet. Teamet blev inviteret til Danmark til projekt kickoff og nogle var også med til launch festen, da beta udgaven gik i luften.

Daglige stand ups over skype og samlede projekt opdateringer ugentligt bandt holdet sammen og gav et godt sammenhold igennem forløbet.

Der var lavet et proof of concept på løsningen i .Net frameworket, som udviklerne tog udgangspunkt. deemly er bygget op fra bunden, uden CMS, grundet de mange specialiserede krav til platformen.

Med opsætning af continuous deployment til Azure hosting miljøet, blev deployment processen automatiseret så vi undgik manuelle copy/paste fejl. Der kunne i samme ombæring også sættes automatiseret test op på applikationerne.

For at give slutbrugeren mulighed for at opbygge sin Trust Profile, er der integreret til et væld af 3. Parts API’er, fra airbnb, UpWork, facebook, Google+ og mange flere. Det sammen med et uhyre regidt permission setup, for at beskytte bruger data, giver en indviklet arkitektur og mange delelementer, der skal holdes opdateret. C#, .Net og Web API frameworket giver et solid grundlag. For mange en lidt kedelig tech stack, giver ro hos større kunder.

Nye frameworks kommer og går i en rivende fart. Hvad der var cool sidste år, risikerer at forsvinde i løbet af i år. Ved at bygge applikationen på en velaprøvet og robust teknologi, er den fremtidssikret, både i kræft af kodesprogets udbredelse, men også i forhold til nemt at kunne finde yderligere udviklerkræfter – både ude og hjemme.

Se resultatet her www.deemly.co

Mere Om Os

Hvem er vi?


Mød teamet

Mød teamet bag humade

Vores historie


Fra Klean Kopenhagen til Humade

Vi har eksisteret i mange år